Vodeni zidovi u industriji – Nutris i Modelarch za održivu budućnost!

Sadržaj objave

Vodeni zidovi u industriji

Vodene zidove u industriji primjenio je management Nutrisa prilikom izgradnje svoje prve tvornice u Hrvatskoj, tvornice za prozvodnju proteinskih izolata iz boba. Ovim projektom Hrvatska je pozicionirana kao jedna od prvih zemalja koje ulažu u industriju hrane na biljnoj bazi – jedne od najbrže rastućih industrija u svijetu.
Vodeni zidovi sa svojom filozofijom stvaranja zdravog i mirnog okruženja, pri čemu se čuva i promovira voda i čisti način života, savršeno su se uklopili u filozofiju managmenta Nutrisa – tehnologijom omogućiti promjenu koja će nam osigurati održivu budućnost.

Vodeni zidovi – arhitektonsko rješenje predvorja tvornice

Vodenim zidom u industriji Cascade, idejnim rješenjem arhitektonskog ureda Modelarch iz Slatine, zaokružena je cjelina tvorničkog ulaza što uključuje ulaz u tvornicu kroz staklena vrata, dolazak do info pulta i nakon toga odlazak u proizvodni pogon ili uredske prostorije.

Vodeni zidovi – montaža

Prije konačnog rješenja koju vrstu vodenog zida staviti u projekt arihtektonskog studia Modelarch, prethodio je terenski obilazak zagrade tvornice u sklopu VI-KO-M procesa Liquid tima. U trenutku izvida, zgrada tornice bila je još u visokom stupnju građevinskih radova. Točnim uvidom u stanje predvorja tvornice, dimenzija prostora, lokacije pulta, ulaza u radni pogon, predloženo je rješenje koje je sa zadovoljstvom prihvćeno. Nakon nešto više od mjesec dana od izvida, montaža je napravljena prema predloženom nacrtu, u zadanom roku.

Sve započinje i gradi se povjerenjem. Suradnja ostvarena s vodenim zidovima LIQUID primjer je u potpunosti opravdanog povjerenja.

Vodeni zidovi u industriji i moderan dizajn

Na dan svečanog otvaranja tvornice Nutrisa, cijela promocija, izjave za medije i fotografiranje uzvanika, organizirane su ispred vodenog zida modela Cascade. Isto upućuje na visoku kvalitetu izrade, moderan dizajn i privlačnost vodenih zidova za sve vrste prostora i prigoda.

ZATRAŽITE PONUDU

Ukoliko imate kakvih pitanja u vezi naših proizvoda, molimo da nas kontaktirate
Ostale objave

LIQUID Prezentacija

Hvala što ste posjetili našu web stranicu!

Pogledajte prezentaciju u PDF formatu o našoj tvrtki, proizvodima te uslugama koje nudimo. Molimo ostavite Vaše podatke kako bismo Vas kontaktirali.

Liquid prezentacija

Zahvaljujemo što ste nas kontaktirali. Na donjoj poveznici možete skinuti PDF.