Zašto liquid?

Međunarodno iskustvo iz Europe i Svijeta

Zato što smo jedini brand u Hrvatskoj čije ime garantira međunarodno iskustvo i praksu u svom timu stručnjaka u primjeni tehnologije izrade vodenih zidova. Iskustvo je stečeno dugogodišnjim radom u međunarodnim korporacijama na tržištima diljem Europe i Svijeta. Donosimo praktično znanje iz industrijskog dizajna, industrijske proizvodnje i primjene novih tehnologija.

Pouzdanost, kvaliteta i profesionalnost

Apsolutna garancija kvalitete, pouzdanosti i profesionalnosti u radu.

Izlazak na teren i konzultacije

Slobodno nam pošajite upit bez obaveza. Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev.

Garancija i održavanje

Osiguravamo svoje proizvode i brinemo za njihovu sigurnost kako bi se Vi osjećali sigurno uživajući u svemu lijepome što vodeni zidovi predstavljaju. Dajemo garanciju na naše proizvode uz upute i edukaciju za korištenje i održavanje. Pravilno održavanje garancija je dugoročno lijepog vodenog zida.

Često postavljana pitanja (Q&A)

Vodeni zid je zatvoreni sustav vodenih i svijetlosnih efekata.
Vodeni zid može biti: BUBBLE – efekt mjehurića, te CASCADE – efekt vodopada.
Vodeni zidovi rade se od d lijevanog akrila debljine 10 i 15 mm.
Potreban je samo izvor električne energije od 220 V (budući da se radi o zatvorenom sustavu, dovod i odvod vode nisu potrebni).
Vodeni zid se radi sigurnosti postavlja na željeznu konstrukciju koju prilagođavamo prostoru u kojem se zid nalazi.
Vodeni zid ima okvir koji se radi od materijala koji će se najbolje uklopiti u okolinu (lijevani akril, drvo, knauf…).
Vodenim zidom upravlja se ovako: voda – prekidač / rasvjeta – daljinski upravljač.
Vodeni zid puni se destiliranom vodom i sredstvima protiv stvaranja algi i kamenca (i destilirana voda i navedena sredstva mogu se nabaviti kod nas).
Vodenom zidu potrebno je dolijevanje vode zbog njena isparavanja. Koliko često, ovisi o uvjetima prostora u kojem se vodeni zid nalazi (u prosjeku 2-3 puta godišnje).
LIQUID nudi izradu projekta/dizajna vodenog zida, te proizvodnju: vodenog zida, željezne konstrukcije i okvira. Nudimo i dostavu i montažu na mjestu ugradnje, te početno punjenje, podešavanje i puštanje u pogon vodenog zida.
Budući da se radi o proizvodima dizajniranim za svakog kupca posebno, cijena će ovisiti o veličini i vrsti vodenog zida, te o načinu izrade okvira.

LIQUID Prezentacija

Hvala što ste posjetili našu web stranicu!

Pogledajte prezentaciju u PDF formatu o našoj tvrtki, proizvodima te uslugama koje nudimo. Molimo ostavite Vaše podatke kako bismo Vas kontaktirali.

Liquid prezentacija

Zahvaljujemo što ste nas kontaktirali. Na donjoj poveznici možete skinuti PDF.