Vodeni zidovi u ugostiteljstvu

Sadržaj objave

Cascade vodeni zid kao centralno mjesto zbivanja – OSKAR caffe bar

Cascade vodeni zid postao je ne samo centralno mjesto zbivanja, već i ključni element koji je transformirao interijer u kultni OSKAR caffe bar. Nakon toliko godina rada i postojanja, osvježiti izgled jednog lokala nije lako, ali vodeni zid je donio potpuno novu dimenziju prostoru.

Interijer kafića Oskar
Kaskadni vodeni zid u interijeru kafića Oskar

Sada kada kročite u OSKAR, odmah vas dočeka impresivna scena. Visoki vodeni zid, sastavljen od niza kaskada, pruža očaravajući prikaz koji ostavlja bez daha. Svaki padajući mlaz vode stvara prekrasne refleksije svjetlosti, dodajući osjećaj harmonije i mira u ovom živopisnom prostoru.

Interijer kafića je promijenio svoj karakter. Odjednom je postao oaza u kojoj se voda spušta s visine, stvarajući pritom umirujući zvuk koji vas opušta i odvodi od svakodnevnih briga. Možete se opustiti u mekom naslonjaču ili udobnoj sofi i promatrati kako voda nježno klizi niz kaskade, stvarajući čarobnu atmosferu.

Kombinacija elementa vode i interijera stvorila je novi doživljaj kafića. Osvjetljenje je pažljivo postavljeno kako bi se naglasila ljepota vodene igre, stvarajući trenutke u kojima vrijeme stoji. Kada ste sami, sati mogu neprimjetno prolaziti dok uživate u ispijanju svojeg omiljenog pića, uronjeni u mir i spokoj.

OSKAR caffe bar postao je mjesto koje nadilazi obično iskustvo izlaska na kavu. Vodeni zid je postao simbol elegancije i inovativnosti, a njegova ljepota privlači posjetitelje iz različitih dijelova grada. Njegova prisutnost podsjeća nas na snagu prirode i njen utjecaj na našu emocionalnu dobrobit.

Uz cascade vodeni zid, OSKAR caffe bar je postao ne samo izbor za druženje i opuštanje, već i inspiracija za dizajnere i ljubitelje unikatnih interijera. Ova jedinstvena atrakcija podsjeća nas da se izvanredna ljepota može pronaći čak i u najobičnijim mjestima, te da jedan element može potpuno preobraziti prostor i stvoriti novo iskustvo za posjetitelje.

VI-KO-M (vizija, konceptualizacija, montaža) – OSKAR caffe bar

VI-KO-M (vizija, konceptualizacija, montaža) – OSKAR caffe bar postao je sinonim za kreativnost i inovaciju u dizajnu interijera. Naša vizija bila je transformirati lokal u nešto svježe i ekstravagantno, a ključni element koji je to omogućio bio je cascade vodeni zid.

Nakon pažljivog promišljanja, LIQUID tim pronašao je idealan prostor za instalaciju vodenog zida – veliku neiskorištenu površinu zida na lijevoj strani ulaza u OSKAR caffe bar. Taj zid je bio poput platna na kojem su mogli stvoriti svoju umjetnost. Nakon detaljnih mjerenja i izrade projektnog prijedloga, tim je brzo i precizno pripremio sve potrebno za montažu.

Samo jedno prijepodne bilo je dovoljno da se planirana montaža vodenog zida izvede i rezultat je bio izvanredan – TOP SHIT! Cascade vodeni zid je preobrazio prostor i unio dozu elegancije i originalnosti u OSKAR caffe bar. Sada svaki posjetitelj može doživjeti magičnu atmosferu koju stvara igra vode i svjetlosti.

Pozivamo vas da posjetite OSKAR caffe bar na adresi Ul. Resnik I 38, 10040, Zagreb i sami se uvjerite u nevjerojatnu transformaciju. Ovaj lokal više nije samo mjesto za ispijanje kave, već je postao izložba dizajna i umjetničko djelo u kojem vam se pruža jedinstveno iskustvo.

LIQUID je postavio nove standarde u dizajnu interijera, spajajući viziju, konceptualizaciju i montažu na vrhunski način. Naš tim stručnjaka ima duboko razumijevanje prostora i vješto koristi elemente kako bi stvorili prostornu harmoniju i estetsku privlačnost.

Ovaj lokal nije samo mjesto za ispijanje kave, već i inspiracija za sve ljubitelje dizajna i ljepote.

Interaktivni vodeni zidovi Liquid – dizajnersko rješenje koje garantira promjenu

Interaktivni vodeni zidovi Liquid postali su nezaobilazno dizajnersko rješenje koje garantira iznenađujuću i atraktivnu promjenu u prostoru. Njihova priroda dizajna i estetski izgled čine ih sve popularnijim izborom kada je potrebno stvoriti dojmljivu transformaciju.

Liquid vodeni zidovi ističu se svojom sposobnošću da se prilagode različitim okruženjima i promijene izgled prostora u kojem se nalaze. Njihova interaktivnost omogućava korisnicima da kreira svoje vlastite vizualne efekte, stvarajući jedinstveno iskustvo za posjetitelje.

Ovi vodeni zidovi koriste tehnologiju koja omogućava kontrolu vode i svjetlosti. Korisnici mogu mijenjati boje, intenzitet svjetla i obrasce kretanja vode putem jednostavnih upravljačkih sustava. To otvara nevjerojatne mogućnosti za prilagodbu vodenog zida različitim temama, događanjima ili raspoloženjima.

Bilo da se radi o ekskluzivnom restoranu, hotelskom predvorju ili luksuznom klubu, interaktivni vodeni zidovi Liquid postaju središnja točka koja izaziva divljenje i oduševljenje posjetitelja. Njihova estetska privlačnost, uz mogućnost promjene izgleda u realnom vremenu, čini ih nevjerojatno zanimljivim i fascinantnim elementom dizajna.

Osim estetskih i dizajnerskih prednosti, interaktivni vodeni zidovi Liquid također donose i druge benefite. Voda koja prolazi kroz zid djeluje kao prirodni ovlaživač zraka, poboljšavajući kvalitetu zraka u prostoru. Osim toga, zvuk vode koja teče stvara umirujuću atmosferu i pomaže u opuštanju i smanjenju stresa.

U svijetu gdje su inovacije ključ uspjeha, interaktivni vodeni zidovi Liquid postaju simbol promjene i kreativnosti. Njihova sposobnost da transformiraju prostor na jedinstven i dinamičan način privlači sve veći broj dizajnera i arhitekata koji traže inovativne načine kako oživjeti interijer.

Kako se trend interaktivnih vodenih zidova širi, tako raste i interes za ovim dizajnerskim rješenjem koje garantira promjenu. Liquid vodeni zidovi pružaju mogućnost da se prostor pretvori u pravu umjetničku instalaciju, stvarajući nevjerojatnu i neponovljivu atmosferu koja ostaje duboko urezana u pamćenju posjetitelja. Ova vrsta interaktivnih vodenih zidova postaje simbol inovacije i suvremenog dizajna.

ZATRAŽITE PONUDU

Ukoliko imate kakvih pitanja u vezi naših proizvoda, molimo da nas kontaktirate
Ostale objave

LIQUID Prezentacija

Hvala što ste posjetili našu web stranicu!

Pogledajte prezentaciju u PDF formatu o našoj tvrtki, proizvodima te uslugama koje nudimo. Molimo ostavite Vaše podatke kako bismo Vas kontaktirali.

Liquid prezentacija

Zahvaljujemo što ste nas kontaktirali. Na donjoj poveznici možete skinuti PDF.