Dizajn interijera uz pomoć vodenih zidova Liquid

Sadržaj objave

Dizajn interijera je zahtjevan proces koji traži odgovore na niz nedoumica te je zato najbolje angažirati stručnjake. Definiranje namjene prostora i sadržaji koji će se u njemu odvijati su nužni preduvjeti za proces dizajna interijera. 

Detalji

Osim odabira stila, materijala i boja radi definiranja prostora, stručnjak, odabirom pravilnih elemenata opreme stvara opći ugođaj prostora. Detalji igraju ključnu ulogu u kreiranju ambijenta prostora, a ukoliko se odlučite za detalj u obliku vodenog zida inspirativni ambijent neće izostati.

Riješite probleme u dizajnu interijera pomoću vodenih zidova

Vodeni zidovi su relativno novo oblikovno rješenje, koji zbog svoje atraktivnosti i minimalnih zahtjeva za održavanje su sve brojniji u interijerima i eksterijerima. Dizajn interijera uz pomoć vodenih zidova možemo primjeniti u interijerima hotelskih kompleksa, restorana, barova, trgovačkih centara, wellness-a, ureda..  

"Vodeni zidovi transformiraju životne i radne prostore u kreativno inspirativne."

Isticanje

Svaki prostor se može transformirati pomoću vodenog zida ovisno o efektu koji se želi postići; optički povećati ili smanjiti prostor, odnosno povezati prostor da izgleda jedinstveno ili razdvojiti na prostorne cjeline. Vodeni zid možete istaknuti na razne načine koji će napraviti veliku razliku u bilo kojoj prostoriji. 

Pregradni zid

Vodeni zidovi transformiraju životne i radne prostore u kreativno inspirativne. Vodeni zid ne mora biti samo atraktivan detalj u zidu već može imati ulogu pregrade prostora kao pregradni vodeni zid. Pri tome može biti transparentan ili jednostran ovisno o dojmu koji se želi postići. Svakom interijeru podiže ambijentalnu vrijednost uljepšavajući boravak korisnika. 

Vodeni zidovi Liquid su potpuno suvremeni izum i sastoje se od metalne konstrukcije i okvira koji može biti od različitog materijala. Prirodni materijali, od kojih je drvo na prvom mjestu, ili novi i inovativni ekološki prihvatljivi materijali koji su sve prisutniji u interijeru će oplemeniti baš svaki prostor. Vodeni zid puni se destiliranom vodom i sredstvima protiv stvaranja algi i kamenca. Potreban je izvor električne energije od 220 V. 

Vodeni zidovi smiruju, oslobađaju nas od stresa i imaju snažan utjecaj na socijalno raspoloženje. Radi jednostavnog održavanja i niza prednosti koje posjeduju najbolje su rješenje za sve koji žele svoj životni prostor pretvoriti u oazu opuštanja i mira.

Eksterijer

Vanjska primjena je također moguća i zahtjeva veće tehničke zahtjeve za konstrukciju zbog agresivnih faktora (vjetar, kiša, snijeg, smrzavanje i dr.).

Svaki se vodeni zid izrađuje prema željama investitora, na Vama je samo da zaželite.

ZATRAŽITE PONUDU

Ukoliko imate kakvih pitanja u vezi naših proizvoda, molimo da nas kontaktirate
Ostale objave

LIQUID Prezentacija

Hvala što ste posjetili našu web stranicu!

Pogledajte prezentaciju u PDF formatu o našoj tvrtki, proizvodima te uslugama koje nudimo. Molimo ostavite Vaše podatke kako bismo Vas kontaktirali.

Liquid prezentacija

Zahvaljujemo što ste nas kontaktirali. Na donjoj poveznici možete skinuti PDF.