Octopus Piercing & Tattoo – novi izgled prostora pomoću dekorativnih vodenih zidova

Sadržaj objave

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – vizija izgleda novog prostora

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – dizajnirati atraktivan moderan interijer studija kako bi se postigla potrebna hramonija, ugoda i zadovoljstvo boravkom u studiju.

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – koncept novog prostora 

Dekorativnim vodenim zidovima Liquid napravljen je makeover prostora na prvom katu. Cilj redizajna dekorativnim vodenim zidovima Liquid bio je napraviti moderan prostor koji će ostavljati osjećaj ugode i harmonije, jer klijenti koji dolaze po prvi puta često imaju osjećaj nelagode i nesigurnosti.

Dekorativnim vodenim zidovima Liquid, bubble vodenim zidom i cascade vodenim zidom, postignut je cilj. Bubble vodeni zid s natpisom Octopus Piercing & Tattoo Studio Zagreb smješten je odmah na ulazu pri dolasku na prvi kat. Cascade vodeni zid s logom Octopus Piercing & Tattoo Studija Zagreb pozicioniran je s druge strane recepcije.

Dekorativnim vodenim zidovima Liquid ključno je bilo postići osjećaj smirenosti koji traje. Promatranjem kako voda teče, „plesanjem mjehurića“ i izmjenama različitih boja, osjećaj nelagode klijenata se dokazano smanjuje, a povećava se osjećaj smirenosti i harmonije.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – montaža

S dekorativnim vodenim zidovima Liquid, za potrebe Octopus Piercing & Tattoo Studio Zagreb projekta, dogovoren je Liquidov koncept jedinstvenog rješenja (KJR) gdje su svi radovi, montaža i puštanje u pogon izvedeni od strane Liqiud HR Teama.

Tražili smo adekvatno rješenje za zatvaranje jednog dijela recepcije u poslovnom prostoru – trebalo nam je nešto što će klijente preusmjeriti na drugi dio recepcije a u isto vrijeme neće previše zatvoriti prostor ni oduzeti puno dnevnog svjetla. Pomislili smo da bi vodeni zid bio idealna opcija.
U potrazi za izvođačem radova, na Internetu smo pronašli web Liquid.hr. Komunikacija je od samog starta bila izvrsna, i bez obzira što su u Čakovcu a mi u Zagrebu, u jako kratkom roku su došli pogledati o čemu se radi, uzeli mjere i izradili nam ponudu. Jako nam se svidjelo to što su imali svoje ideje i prijedloge koji su poboljšali završni izgled cijelog projekta. Komunikacija je od početka do kraja bila više nego izvrsna, dobili smo detaljni pregled cijelog projekta i sve je završeno u dogovorenom roku (i nije bilo čišćenja za njima, što im je također veliki plus) 🙂
Uz jedan planirani bubble wall, napravili smo još i waterfall na samom pultu, a u planu su nam još dva projekta sa Liquid.hr za isti poslovni prostor.
Za svaku preporuku, vrijede svake uložene kune.

Ivana, obrt Octopus Piercing&Tatoo