Octopus Piercing & Tattoo – novi izgled prostora pomoću dekorativnih vodenih zidova

Sadržaj objave

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – vizija izgleda novog prostora

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – dizajnirati atraktivan moderan interijer studija kako bi se postigla potrebna hramonija, ugoda i zadovoljstvo boravkom u studiju.

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – koncept novog prostora 

Dekorativnim vodenim zidovima Liquid napravljen je makeover prostora na prvom katu. Cilj redizajna dekorativnim vodenim zidovima Liquid bio je napraviti moderan prostor koji će ostavljati osjećaj ugode i harmonije, jer klijenti koji dolaze po prvi puta često imaju osjećaj nelagode i nesigurnosti.

Dekorativnim vodenim zidovima Liquid, bubble vodenim zidom i cascade vodenim zidom, postignut je cilj. Bubble vodeni zid s natpisom Octopus Piercing & Tattoo Studio Zagreb smješten je odmah na ulazu pri dolasku na prvi kat. Cascade vodeni zid s logom Octopus Piercing & Tattoo Studija Zagreb pozicioniran je s druge strane recepcije.

Dekorativnim vodenim zidovima Liquid ključno je bilo postići osjećaj smirenosti koji traje. Promatranjem kako voda teče, „plesanjem mjehurića“ i izmjenama različitih boja, osjećaj nelagode klijenata se dokazano smanjuje, a povećava se osjećaj smirenosti i harmonije.

Dekorativni vodeni zidovi Liquid – montaža

S dekorativnim vodenim zidovima Liquid, za potrebe Octopus Piercing & Tattoo Studio Zagreb projekta, dogovoren je Liquidov koncept jedinstvenog rješenja (KJR) gdje su svi radovi, montaža i puštanje u pogon izvedeni od strane Liqiud HR Teama.

Tražili smo adekvatno rješenje za zatvaranje jednog dijela recepcije u poslovnom prostoru – trebalo nam je nešto što će klijente preusmjeriti na drugi dio recepcije a u isto vrijeme neće previše zatvoriti prostor ni oduzeti puno dnevnog svjetla. Pomislili smo da bi vodeni zid bio idealna opcija.
U potrazi za izvođačem radova, na Internetu smo pronašli web Liquid.hr. Komunikacija je od samog starta bila izvrsna, i bez obzira što su u Čakovcu a mi u Zagrebu, u jako kratkom roku su došli pogledati o čemu se radi, uzeli mjere i izradili nam ponudu. Jako nam se svidjelo to što su imali svoje ideje i prijedloge koji su poboljšali završni izgled cijelog projekta. Komunikacija je od početka do kraja bila više nego izvrsna, dobili smo detaljni pregled cijelog projekta i sve je završeno u dogovorenom roku (i nije bilo čišćenja za njima, što im je također veliki plus) 🙂
Uz jedan planirani bubble wall, napravili smo još i waterfall na samom pultu, a u planu su nam još dva projekta sa Liquid.hr za isti poslovni prostor.
Za svaku preporuku, vrijede svake uložene kune.

Ivana, obrt Octopus Piercing&Tatoo

ZATRAŽITE PONUDU

Ukoliko imate kakvih pitanja u vezi naših proizvoda, molimo da nas kontaktirate
Ostale objave

LIQUID Prezentacija

Hvala što ste posjetili našu web stranicu!

Pogledajte prezentaciju u PDF formatu o našoj tvrtki, proizvodima te uslugama koje nudimo. Molimo ostavite Vaše podatke kako bismo Vas kontaktirali.

Liquid prezentacija

Zahvaljujemo što ste nas kontaktirali. Na donjoj poveznici možete skinuti PDF.